Avagy, hogyan használd az oldalt. Nem egy ördöngösség és a leírása sem egy nagy könyv. Kérlek az itt leírtakat olvasd el. AMennyiben jól használod az oldalt, többet fognak válaszolni.

Először is szükséged lesz egy VízipipaFan-os felhasználó fiókra.

  • A jobb oldali oszlopban kattintsunk a Regisztrációs menüpontra, vagy a “Kérdés beküldése” oldalon töltsük ki a felhasználónév és jelszó mezőt. A felhasználónévben és jelszóban ügyeljünk arra, hogy a rendszer MEGKÜLÖNBÖZTETI A KIS ÉS NAGYBETŰKET. A jelszót a megadott email címre küldi ki a rendszer.
    Ha nem kapod meg az email-t pár órán belül, akkor nézd meg a ‘spam’ mappában, mivel félrenézhetik a levelező rendszerek és levélszemétnek minősíthetik.
  • A kiküldött levélben ott lesz a jelszó és a felhasználónév amikkel már be is léphetsz.
    Ezt az email-t mentse el, hogy mindig megtalálja jelszavát. Ügyeljen, hogy senkinek se adja ki a jelszót és a felhasználónevet!
  • Már be is léphetünk és használhatjuk is a rendszert az összes funkciójával együtt. Írhatunk kérdéseket és válaszokat!

Ezt követően csak be kell lépnünk!


Majd írhatunk kérdést.

Űrlaphoz

Kattintsunk a jobboldali oszlopban vagy a felső menüben a “Kérdés beküldése” gombra.

Cím

Írjuk le a kérdésünket röviden. Minél tömörebb és egyértelműbb legyen a cím, arra többen válaszolnak.

Címkék

A kérdésre jellemző kulcsszavakat írjuk ide. Például a Razan szívócsöves kérdésnél: szívócső, mosható, Razan, kiegészítő.

Kérdés mező

Itt kifejthetjük a vízipipázás körülményeit és a részletesebb gondunkat, kérdésünket.


Írhatunk válaszokat.

Választ írhat vendég is (kísérleti jelleggel), azonban a legjobb ha belépsz. Ha már beléptél, minden kérdés alatt (hirdetés alatt) lesz egy mező. Ez a válasz mező, ide írhatod a válaszodat.

Értékelhetik a válaszokat.

Mind a vendégek, mind a felhasználók értékelhetik a válaszokat. A válasz bal oldalán van egy kis idézet ikon és abban egy szám. Ha fölé visszük az egeret, akkor értékelhetjük, hogy pozitív (segítő) vagy negatív (fölösleges, hibás) az adott válasz.

Feliratkozhatunk a válaszokra! Nem maradunk le így semmiről.

Az oldalba beépítettünk egy email értesítő rendszert, hogy ha a kérdést feltevő személy azonnal értesüljön a válaszokról. A kérdést beküldő személy automatikusan kapja ezen értesítő email-eket. Amennyiben le szeretne iratkozni erről, akkor a kérdés oldalán alul tud. (Válasz író mező alatt.)

A válaszokat írók is feliratkozhatnak további válaszokra, szintén az adott oldal legalján.